Prince Instant Strong

Prince Instant Strong është kafe që shkrihet e përftuar nga kafja kokërr e pjekur.
Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi më të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresuese.
·Kafe e tretshme dhe e fortë
·E thjeshtë për tu shërbyer

·Ofron shije të plotë të kafes

Produkt1

Prince Instant Strong

Pesha Neto 200g