Prince Instant Smooth & Reach

Prince Instant Smooth & Rich është kafe që shkrihet e përftuar nga kafja kokërr e pjekur.
Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi më të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresuese.
·Kafe e tretshme
·E thjeshtë për tu shërbyer
·Ofron shije të plotë të kafes

Produkt1

Prince Instant Smooth & Reach

Pesha Neto 200g