Prince Instant Mild

Prince Instant Mild është kafe që shkrihet e përftuar nga kafja kokërr e pjekur.
Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi më të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresuese.
·Kafe e tretshme dhe e lehtë
·E thjeshtë për tu shërbyer
·Ofron shije të plotë të kafes

Produkt1

Prince Instant Mild

Pesha Neto 200g