Prince Macchiato 3in1

Shijoni një përzierje të shijshme të ëmbëlsisë së kafes me krem të lehtë, kudo dhe kurdo që ju dëshironi.
Prince Macchiato 3in1, me një aromë dhe shije të veçantë macchiato, kthen përzierjen e errët në një kafe të bardhë dhe të ëmbël.
·Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer
·Aromë qetësuese dhe të fortë
·Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë
·E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni
·Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi

Produkt1

Prince Macchiato 3in1

Pesha Neto 14g