Prince Hazzelnut 3in1

Shijoni një përzierje të shijshme të ëmbëlsisë së  kafes me krem të lehtë, kudo dhe kurdo që ju dëshironi. Prince Hazzelnut 3in1, me një aromë dhe shije të veçantë lajthie, përshtatshmërisht kthen përzierjen e errët në një kafe të bardhë dhe të ëmbël.
·Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer.
·Aromë qetësuese dhe të fortë.
·Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.
·Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi.
·E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

Produkt1

Prince Hazzelnut 3in1

Pesha Neto 14g