Prince Coffee & Creamer 2in1

Shijoni një përzierje të shijshme të ëmbëlsisë së kafes me krem të lehtë, kudo dhe kurdo që ju dëshironi. Prince Coffee & Creamer 2in1 me një aromë dhe shije të veçantë, përshtatshmërisht kthen përzierjen e errët në një kafe të bardhë dhe të ëmbël.
·Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë
·Aromë qetësuese dhe të fortë
·Yndyrë bimore e hidrogjenizuar, proteina qumështi
·E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni

Produkt1

Prince Coffee & Creamer 2in1

Pesha Neto 14g