Prince 3n1 Classic

Shijoni një përzierje të shijshme të ëmbëlsisë së  kafes me krem të lehtë, kudo dhe kurdo që ju dëshironi.
Prince Classic 3in1 me një aromë dhe shije të veçantë, kthen përzierjen e errët në një kafe të bardhë dhe të ëmbël.

·Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer.

·Aromë qetësuese dhe të fortë.

·Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë.

·E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni.

Produkt1

Prince Classic 3in1

Pesha Neto 14g