Princ Caffe Turke

Eshte nje miksim original i kokrrave te kafes te perzgjedhura, me receta origjinale dhe i dizenjuar per ata qe pelqjne shijen tradicionale dhe te forte te kafes, e zeze dhe kremoze.

Produkt1

Devolli Princ Caffe

Kafe Turke
100g, 200g, 500g, 1000g