Royal Salute 62 Gun tashmë në treg nga THG

Një produkt i limituar ultra-premium nga Pernod Ricard. Klasi i parë i gamës Royal Salute,

i quajtur 62 guns sa numri i të shtënave përshëndetëse me armë në rastet e jubileve mbretërore. Një përzierje e whiskey-t më të mirë të vjetëruar të paktën 40 vjet. Vjen me një dekanter elegant blu i pikturuar dhe dekoruar me flori 24-karat, e gjitha në një kase blu së bashku me librin që pershkruan proçesin e prodhimit të produktit.