Mia

Mia , Lëng për të ndarë me të gjithë.
Lëng frutash cilësor dhe i shëndetshëm. Freskues dhe i lehtë me një paketim të përshtatshëm për të gjithë familjen.

Produkt1

Mia Peach Drink

1.5L

Produkt2

Mia Black Currant & Apple

1.5L

Produkt3

Mia Tropical Multifruit

1.5L

Produkt4

Mia Orange

1.5L

Produkt5

Mia Blood Orange & Pomegranate

1.5L