Royal Salute 62 Gun

Nje produkt i limituar ultra-premium nga Pernod Ricard. Klasi i pare i games Royal Salute, i quajtur 62 guns sa numri i te shtenave pershendetese me arme ne rastet e jubileve mbreterore. Nje perzierje e whiskey-t me te mire te vjeteruar te pakten 40 vjet. Vjen me nje dekanter elegant blu i pikturuar dhe dekoruar me flori 24-karat, e gjitha ne nje kase blu se bashku me librin qe pershkruan procesin e prodhimit te produktit.

Produkt1

Royal Salute 62 Gun

100cl 43%
1000 ml