Birra Peja është bërë me krenari sponsor zyrtar i Skuadrës Kombëtare të Futbollit.

Ne jemi kudo për të mbështetur skuadrën tonë, në çdo ndeshje, duke qënë tifozët më të zjarrtë dhe duke përcjellë emocionet e bukura të lojës së Skuadrës Shqiptare të Futbollit.