Chivas 12 Made for Gentlemen (Krijuar për Zotërinjtë)

Chivas Regal ka bashkëpunuar me dizenjuesin britanik të këpucëve, Tim Little, për të lançuar  një paketim “limited edition” për zotërinjtë modern. Ky paketim - i dizenjuar nga Little, pronar dhe drejtor kreativ i Grenson (markë britanike e këpucëve luksoze) - është frymëzuar nga elementi kryesor i veshjes së një zotërie modern, këpucët “brogue” të punuara me dorë. Dizenjo e spikatur mashkullore paraqet një stilim elegant të këpucës klasike. E pranishme në 60 tregje botërore, porositë për Chivas 12 Made for Gentlemen, tashmë i kanë kaluar 2 milion paketime, duke e bërë një nga limited edition më të suksesshme të Chivas.

Chivas 12 Made for Gentlemen i pranishëm në Shqipëri dhe Kosovë, fal Tobacco Holding Group.

Ndihuni zotërinj të vërtetë! Bëjeni tuajin këtë paketim special duke e porositur në adresën tonë të emailit, ose duke na kontaktuar në numrat tanë të telefonit.