Higjienë orale

Të shfaqura 1 - 9 nga 9

Pastë dhëmbësh Dental Kids

Laboratorët e Rubella kanë krijuar linjën “Beauty Smile” dhe “Dental Dream”, për fëmijët, duke siguruar një mbrojtje dhe pastrim efikas për larjen sa më të butë të

Dental Anti–Caries

“Dental Anti-Caries” është një shpëlarës për gojën, pa alkool, i krijuar për higjienën dhe për parandalimin e prishjes së dhëmbëve dhe gojës.