Përkujdesje për flokët

Të shfaqura 1 - 4 nga 4

Bojë flokësh Premium Fashion

Laboratori i specializuar “Style Innovation” i kompanisë “RUBELLA”, ka zhvilluar një formulë të re Q10 Repair & Protect (Rregullim dhe Mbrojtje) të kremit të bojës së flokëve

Xhel Flokësh

Përbërje ushqyese, e pasur me vitaminë E, B5, PP, për t’u dhënë flokëve tuaj pamjen e shëndetshme dhe formën e dëshiruar.