Përkujdesje për trupin

Të shfaqura 1 - 2 nga 2

Produkte depilimi

Strishat me dyll të Deba “Silk & Comfort Care”, për depilimin e fytyrës dhe të trupit, janë shumë të lehta për t’u përdorur në çdo moment, dhe  efekti zgjat për 2-3 javë.