Përkujdesje për fytyrën

Të shfaqura 1 - 5 nga 5

Deba Pure

* Pastruesi Deba Pure për lëkurë të yndyrshme ose mikse, i zhvilluar dhe i pasur me zink, në mënyrë të kujdesshme pastron fyt