Scapa

Scapa Single Malt Whiskey, nga ishujt e largët Orkney, është e mirënjohur për shijen unike të shqopës dhe mjaltit - në kontrast me maltet e “forta” që gjenden normalisht në pjesë të tjera të Skocisë.
Scapa 14-vjeçare ka fituar me të drejtë çmime dhe komente mjaft pozitive në konkurset ndërkombëtare për pijet aloolike. Scapa ka fituar medalje të arta në 2005 dhe 2008 në garën e zhvilluar në San Francisko, dhe ka fituar pikë shumë të larta (85 nga maksimumi prej 100) nga Beverage Testing Institute.

Scapa

14YO 6/70cl 40%
700 ml