Royal Salute

Royal Salute fillon atje ku mbarojnë whiskey-t e tjerë. Krijuar në vitin 1953, nga vëllezërit Chivas, në nderim të kurorëzimit të Mbretëreshës Elizabet II, Royal Salute është i vetmi produkt luksi i Wiskey, ku vjetërsia e produktit fillon nga 21 vjet. 

I vlerësuar me shumë çmime ndërkombëtare, Royal Salute është lider botëror në kategorinë e tij me të drejta të plota. Royal Salute vazhdon të triumfoj duke frymëzuar dhe nderuar lidershipin në çdo rrugë të tij.
Royal Salute

21YO 6/70cl 40%
700 ml