Pije Alkoolike Pernod Ricard

Të shfaqura 11 - 20 nga 24

Courvoiser

Trashëgimia e Courvoisier daton në vitin 1810, kur themeluesi Emmanuel Courvoisier dhe Louis Gallois, vendosën të hapin një kompani vere dhe pijesh alkoolike në periferi të Parisit.

Vecchia Romagna

Vecchia Romagna prodhohet nga një kompani Italiane, gjurmët e të cilës, i gjejmë në 1820, kur themeluesi i distilerisë së parë me avull, francezi Jean Bouton, mbërriti në Itali.

Martell

Gëzon respektin e specialistëve për cilësinë e tij, dhe është shtëpia më e vjetër e konjakut. Ky konjak është krijuar në vitin 1715, në Charente të Francës, nga Jean Martell.

Olmeca

Një nga markat më të njohura të tekilës në botë. Tekila Olmeca prodhohet në Meksikë me metoda artizanale.

Ouzo Mini

Mytilene, një vend i bukur dhe pjellor i Greqisë përqafuar nga ngjyra blu e detit Egje është vendlindja e Mini Ouzo, e preferuar në të gjithë vendin!

Pernod

Në 1805, francezi Henri-Louis Pernod, themeloi distilerinë e parë absinthe (glikanxo).

Ramazzotti Sambuca

Ramazzotti  Sambuca është një liker i fortë dhe i ëmbël Italian, i vlerësuar për shijen e tij të veçantë në të gjithë botën.

Ricard

Paul Ricard ishte vetëm 23 vjeç (1932), kur krijoi pijen alkoolike sipas stilit të tij.

Pages