Furçë dhëmbësh për fëmijë

* Komforte dhe e e sigurtë, “Dental Magic Light” është një furçë dhëmbësh për fëmijë e cila pastron në mënyrë të butë. Kjo furçë i pastron dhëmbët e fëmijëve në thellësi, ndërsa fijet e saj shumë të buta mbrojnë smaltin e tyre delikat. Efekti ndriçues, tërheq vëmendjen e fëmijëve dhe i ndihmon ata të mësojnë në mënyrën më të dashur, zakonet e e dobishme dhe të përditshme.
E përshtatshme për fëmijë nga mosha 5 deri 12 vjeç.

* E dizenjuar posaçërisht për fëmijët, furça e re “Soft Care Kids”, siguron një pastrim efektiv të dhëmbëve të qumështit. Avantazhet e furçës “Soft Care Kids”:

  • Është pjesë unike e higjienës orale të fëmijëve.
  • Koka e furçës është delikate dhe pastron të gjithë dhëmbët pa i lënduar mishrat e dhëmbëve
  • Fijet e buta të rrumbullakosura mbrojnë mishrat e dhëmbëve dhe smaltin.
  • Bishti unik, ergonomik i mbuluar me nje material jo të rrëshqitshëm, siguron një komfort ekstra.
     
Dental Kids

Magic light

Dental Kids

Soft Care