Furçë dhëmbësh për të rritur

Furça e dhëmbëve “Dental Total Clean”, siguron higjienë dhe pastrim maksimal të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Avantazhet që e bëjnë këtë furçë zgjedhjen më të mirë, janë:

  • Fijet speciale të furçës pastrojnë gurëzat dhe njollat e forta të dhëmbëve.
  • Fijet me fund të rrumbullakosur mbrojnë dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve.
  • Bishti ergonomik siguron komfort dhe kontroll maksimal të lëvizjes gjatë larjes së dhëmbëve.
Dental Max Care

Total Clean

Dental Complex

Clean Massager