Dental Anti–Parodontit

“Dental Anti-Pariodontit” është një shpëlarës për gojën, pa alkool, i krijuar për higjienën dhe pastrimin e dhëmbëve dhe gojës. Falë laktatit të aluminit, ai kufizon procesin e inflamacionit të mishrave të dhëmbëve dhe i forcon ata, dhe glukonati i zinkut luan rol kundër karies. Kur përdoret rregullisht, ky shpëlarës siguron në mënyrë efikase pastrimin nga gingiviti dhe periodontitis, dhe parandalon skuqjen, ënjtjen, rrjedhjen e gjakut  nga mishrat e dhëmbëve, si edhe erën e keqe të gojës.
Përdorimi: Ky produkt dentar është krijuar për shpëlarjen intensive të gojës për 15-30 sekonda. Përdoret në mëngjes dhe mbrëmje pas larjes së përditshme të dhëmbëve.
KUJDES:Mos e gëlltisni! Ndalohet përdorimi nga fëmijë nën dhe të moshës 6 vjeç!

Dental Anti–Parodontit

300 ml