Pastë dhëmbësh Dental Total dhe 3D

* Pasta tre-ngjyrëshe siguron një mbrojtje maksimale për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve, duke parandaluar sëmundjet më të përhapura dentare. Veprimi kompleks i pastës është rezultat i kombinimit të përbërësve aktiv të kalciumit dhe fluorur natriumit, duke vepruar kundër mikrobeve, forcuar smaltin e dhëmbëve, parandaluar kariesin dhe duke mbajtur të shëndetshëm mishrat e dhëmbëve.

* Pasta e dhëmbëve “Dental 3D Ice Whitening” ka një efekt zbardhimi 3 dimensional. Mikrokapsulat e saj speciale i pastrojnë dhëmbët në mënyrë efikase në 3 drejtime: sipërfaqen e përtypjes, hapësirat midis dhëmbëve dhe pjesën e përparme e të mbrapme të dhëmbëve

Dental Total

Mbrojtje dhe Freski 24 orë

Dental 3D

Ice Whitening
100 ml