Pastë dhëmbësh Dental Family

* Pasta e dhëmbëve “Dental Family Propolis + Herbal” ju ndihmon juve dhe familjen tuaj t’i mbani dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve të shëndetshëm, falë ektrakteve bimore të përzgjedhura me mjaf kujdes. Kjo pastë dhëmbësh vepron kundër bakterieve dhe inflamacionit, ndihmon në ndalimin e gjakderdhjes, forcon mishrat e skuqur, ripërtërin dhe freskon gojën tuaj.

* Pasta profilaktike e dhëmbëve “Dental Family Total+Whitening”, është ideale për të gjithë familjen. Nëse e përdorni atë rregullisht, kjo pastë do të largojë butësisht pllakëzat e dhëmbëve dhe do t’ju mbrojë nga formimi i kaviteteve. “Dental Family Total+Whitening” ka një shije fantastike menteje dhe si e tillë, e mban të freskët frymëmarrjen tuaj për një kohë të gjatë. Nuk këshillohet të përdoret nga fëmijët nën moshën 7 vjeç.

Dental Family

Propolis + Herbal
100 ml

Dental Family

Total + Whitening
100 ml