Shkumë dhe krem rroje

* Top Ten Shkumë rroje për lëkurë normale. E krijuar posaçërisht për një rruajtje të lëmuar dhe të rehatshme. Me efekt freskues.

* Top Ten Shkumë rroje për lëkurë të ndjeshme Ka veprim anti-inflamator dhe nuk e irriton lëkurën.

* Top Ten Krem rroje për lëkurë normale. Me një aromë të këndshme që zgjat. Krijon një shkumë të dendur dhe të qëndrueshme. Përmban mentol që rifreskon lëkurën në mënyrë të kënaqshme. Mos e përdorni kur lëkura është e irrituar dhe evitoni kontaktin me sytë!

* Top Ten Krem rroje për  lëkurë të ndjeshme Me një aromë të këndshme që zgjat. Krijon një shkumë të dendur dhe të qëndrueshme. Përmban ekstrakte të Njëmijëfletëshit dhe alantoin që zbut dhe lëmon lëkurën. Mos e përdorni kur lëkura është e irrituar dhe evitoni kontaktin me sytë.

Këshilla:
Lehtësisht të djegshme. Mbajtës me presion. Mos e ekspozoni në dritën e diellit dhe mos e ruani në ambiente ku temperatura i kalon 50˚С. Mbajeni larg lëndëve djegëse.
Mos e spruconi mbi flakë apo mbi materiale inkadeshente. Mos e prishni apo digjni pasi ta keni mbaruar së përdoruri. Mbajeni larg fëmijëve. Evitoni kontaktin me sytë.

Top Ten Shkumë rroje Active Blue

Për lëkurë normale
250 ml

Top Ten Shkumë rroje White Dynamic

Për lëkurë të ndjeshme
250 ml

Top Ten Krem rroje

Për lëkurë normale
100 ml

Top Ten Krem rroje

Për lëkurë të ndjeshme
100 ml