Deodorant

DeBa “Balance”,  DeBa “Vital” dhe DeBa “Mild” sigurojnë përkujdesje efikase, freski dhe qetësi për 24 orë. Hidratim i butë me Aloe Vera. Pa alkool. Nuk lënë njolla në rrobat tuaja.

Këshilla: Mbajtës me presion. Digjet lehtë.
Mos e ekspozoni në dritën e diellit dhe mos e ruani në ambiente ku temperatura i kalon 50˚С.
Mbajeni larg lëndëve djegëse, Mos e spruconi mbi flakë apo mbi materiale inkadeshente. Mos e shponi apo digjni pasi ta keni mbaruar së përdoruri. Mbajeni larg syve. Mbajeni larg fëmijëve. Afati i përdorimit: shikoni fundin
Udhëzime: Tundeni mirë. Mos e spruconi mbi rroba.

DeBa Balance

0% Alkool
150 ml

DeBa Vital

0% Alkool
150 ml

DeBa Mild

0% Alkool
150 ml

DeBa roll-on

Aloe Vera
50 ml

DeBa roll-on

Freski Agrumesh
50 ml

DeBa roll-on

Vanilje
50 ml