Shkumë për lyerjen e flokëve

 
Rubella Easy Color Mousse është një bojë flokësh inovative, pa amoniak, e cila është e shpejtë dhe e lehtë në përdorim. Duke përdorur pompën, boja kthehet në shkumë duke siguruar një lyrje efikase dhe të lehtë të flokëve, nga rrënja tek maja e tyre. Duke aplikuar Easy Color Mousse, mund të arrini ngjyrën e dëshiruar në të njëjtën mënyrë si me lyerjen tradicionale të flokëve, por gjithashtu, ju mund të mbani flokët tuaj të ndritshëm, të shëndetshëm dhe me pamje sa më natyrale.
Formula me shkumë, pasuruar me kashmir dhe koenzimën Q10, stimulon rritjen e flokut, i mban të shëndetshëm dhe bën që flokët të duken të butë dhe të trajtuar.  Balsami  është i pasur me Aloe Vera për t’i bërë flokët tuaj tepër të ndritshëm dhe plot jetë. Rezultati është ngjyra natyrale dhe intensive, flokë të shëndetshëm dhe të bukur.
Udhëzime përdorimi

01 Dark Night Black

50 ml

3.4 Chocolate Brown

50 ml

3.65 Ruby Red

50 ml

05 Hazelnut Brown

50 ml

07 Medium Gold Blonde

50 ml

Mahogany Red

50 ml

09 Extra Light Blonde

50 ml

9.1 Beach Blonde

50 ml