Bojë flokësh Premium Fashion

Laboratori i specializuar “Style Innovation” i kompanisë “RUBELLA”, ka zhvilluar një formulë të re Q10 Repair & Protect (Rregullim dhe Mbrojtje) të kremit të bojës së flokëve PREMIUM FASHION, për pamjen e shëndetshme dhe natyrale të flokëve të lyer. 
Formula Q10 Repair & Protect, siguron një mbrojtje speciale të flokut dhe rikthimin e forcës dhe vitalitetit të tij. Të katër elementët e testuar të kremit të bojës së flokut, të cilët janë përzgjedhur me mjaft kujdes, formojnë një përbërje katër-fishe me efektin e gjithanshëm, për të patur ngjyrën e dëshiruar të flokëve, gjithashtu flokë të shëndetshëm dhe plot jetë.
Në sajë të kombinimit të Koenzimës Q10, Acidit Oleik dhe Vitaminës C, formula  “Q10 Repair & Protect”, lufton ndryshimet e dëmshme që lidhen me procesin e  plakjes dhe ruan  pamjen rinore të flokut. Formula e veçantë me oksidant përmban peptide orizi, të cilat rritin forcën dhe vitalitetin e flokut. Vajërat Bimor Natyral që i shtohen kremit ngjyrues, mbrojnë flokët nga dehidratimi dhe i bëjnë ata të shëndetshëm dhe me shkëlqim.
Balsami me Keratin, D-Pantenol dhe Vitaminë PP, siguron një përkujdesje speciale pas lyerjes së flokëve, duke e bërë ngjyrën më të qëndrueshme dhe duke i dhënë flokut një vezullim fantastik. 

Udhëzime përdorimi

02 Blu Black

50 ml

03 Dark Brown

50 ml

04 Chestnut

50 ml

3.6 Ruby Red

50 ml

4.6 Intensive Ruby Red

50 ml

05 Light Brown

50 ml

5.5 Dark Mahagony Brown

50 ml

06 Dark Blonde

50 ml

6.56 Deep Mahogany

50 ml

07 Medium Gold Blonde

50 ml

7.1 Medium Ash Blonde

50 ml

09 Extra Light Blonde

50 ml

9.13 Champagne Blonde

50 ml

100 Lightening Cream

50 ml

9.1 Extra Light Ash Blonde

50 ml