Produkte depilimi

Strishat me dyll të Deba “Silk & Comfort Care”, për depilimin e fytyrës dhe të trupit, janë shumë të lehta për t’u përdorur në çdo moment, dhe  efekti zgjat për 2-3 javë.

* Deba Silk & Comfort Care Strisha dylli për depilimin e fytyrës
Udhëzime Përdorimi

* Deba “Silk & Comfort Care” Strisha dylli për depilimin e trupit
Udhëzime Përdorimi

* DeBa Silk & Comfort Care Krem depilues për lëkurë të ndjeshme
Kremi i ri depilues DeBa “Silk&Comfort Care” për lëkurë të ndjeshme, ju jep një zgjidhje të shpejtë për të hequr qimet edhe në zonat më delikate të trupit. Në mënyrë që të ndiheni seksi dhe gati për sfidat e përditshme, ju nevojiten vetëm pak sekonda, ujë i ngrohtë dhe kremi depilues DeBa, i cili në sajë të përbërësve aktiv, proteinave të fijeve të krimbit të mëndafshit dhe vajit nga bima e pambukut, lëmon dhe zbut lëkurën e ndjeshme dhe delikate, dhe në të njëjtën kohë e mbron atë nga irritimet. Meqënëse, efekti i kremit depilues zgjat më shumë se efekti i rruajtjes, ju do të kënaqeni me lëkurën e butë për më shumë kohë dhe qimet do të dalin më vonë, pasi rrënjët e tyre do të dobësohen nëse e përdorni rregullisht kremin depilues DeBa.
Udhëzime Përdorimi

Deba “Silk Comfort & Care”

Strisha dylli për depilimin e trupit
20 copë

Deba Silk Comfort & Care

Strisha dylli për depilimin e fytyrës
(20 copë)

DeBa Silk&Comfort Care

Krem depilues për lëkurë të ndjeshme
150 ml