Krem dhe xhel Anti – celulit

Locioni DeBa Firming me formulë të balancuar ka efekt të trefishtë: efekt dobësimi, tonifikimi dhe efekt anti-celulit. Ky produkt modern, efikas, i cili stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, forcon strukturën e lëkurës dhe i jep formë trupit.

* Xheli i trupit DeBa “Anti-celulit” parandalon formimin e depozitave të celulitit dhe lëmon lëkurën. Ai shpërbën yndyrnat dhe zhduk pamjen prej lëkurë portokalli që vjen si pasojë e formacioneve të celulitit. Xheli përmban 3% kafeinë e cila ka aftësinë të pengojë grumbullimin e dhjamit në qeliza dhe të lehtësojë eliminimin e dhjamit gjatë kontureve të trupit.

* Kremi DeBa kundër çarjeve është prodhuar në mënyrë të veçantë, për të parandaluar shfaqjen e të çarave dhe për të rritur elasticitetin e lëkurës, gjë e cila çon në lëmimin e sipërfaqes së lëkurës edhe në rastin kur të çarat tashmë janë krijuar. Ky produkt kozmetik është veçanërisht i vlefshëm gjatë periudhës së shtatzanisë, apo në rastet e ndryshimeve të shpejta të peshës kur lëkura pëson ndryshime strukturore.

DeBa Anti-Cellulite

Locion me efekt dobësimi dhe tonifikimi të trupit
200 ml

DeBa Anti-Cellulite

Xhel për trupin
200 ml

DeBa Anti Cellulite

Kundër çarjeve të lëkurës së trupit
200 ml