Deba Pure

* Pastruesi Deba Pure për lëkurë të yndyrshme ose mikse, i zhvilluar dhe i pasur me zink, në mënyrë të kujdesshme pastron fytyrën, heq yndyrën e tepërt, qetëson irritimet dhe zbardh lëkurën e fytyrës.
 

* DeBa Pure Tonik kompleton procesin e pastrimit të fytyrës, dhe është i pasur pasur me zink. Pastron butësisht lëkurën duke hequr yndyrën e tepërt, zvogëlon dhe mbyll poret, freskon, ushqen dhe rigjeneron epidermën, duke e përgatitur atë për aplikimin e produkteve të tjera për kujdesin e lëkurës.

  • Formulë anti-akne (pucrra)
  • Zbut lëkurën
  • Pastron në thellësi
  • Ndalon zhvillimin e mikrobeve dhe papastërtive
  • Ul fryrjen dhe pakëson njollat e e kuqe
DeBa PURE Xhel për pastrim në thellësi

Për lëkurë të yndyrshme ose mikse
200 ml

DeBa PURE

Tonik
200 ml

DeBa PURE

Xhel kundër pikave të zeza
15 ml