Pastrues, krem hidratues Deba Hydro

* Xheli DeBa për larjen e fytyrës me lëkurë  mikse ose të yndyrshme, largon qelizat e vdekura dhe ruan pamjen e shëndetshme, butësinë dhe vitalitetin e lëkurës së fytyrës. Ai pastron lëkurën pa e tharë atë dhe heq yndyrën e tepërt. Nuk e skuq lëkurën, e hidraton, tonifikon epidermën dhe i jep shkëlqim lëkurës së fytyrës.

* Kremi-xhel hidratues intensiv DeBa për lëkurë mikse ose të yndyrshme depërton në thellësi, hidraton dhe mbron kutikulat, ndërsa përmirëson aftësinë për të ruajtur ujin dhe për të rivendosur hidro-ekuilibrin e lëkurës për 24 orë. Agjenti aktiv Regu Seb zbut lëkurën dhe e bën atë rrezëllitëse, të shëndetshme dhe të freskët.

* Kremi-xhel DeBa për larjen e fytyrës me lëkurë normale ose të thatë vepron butësisht, pastron epidermën në thellësi, largon makeup-in dhe papastërtitë nga lëkura e fytyrës. Përbërja e pasur me elemente aktiv nuk e irriton lëkurën dhe shmang skuqjen dhe inflamacionet. Produkti nuk përmban sapun dhe është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm.

* Kremi hidratues intensiv DeBa për lëkurë normale ose të thatë, ka efektin e rigjenerimit, hidratimit dhe ushqyerjes. Kombinimi i ekuilibruar i përbërësve aktiv ruan ekuilibrin hidro natyral të lëkurës së thatë dhe delikate në kushte optimale për 24 orë.

DeBa Hydro Xhel pastrues për fytyrën

Për lëkurë mikse ose të yndyrshme
150 ml

DeBa Hydro Krem Hidratues për fytyrën

Për lëkurë mikse ose të yndyrshme
50 ml

DeBa Hydro Krem Pastrues Hidratues për fytyrën

Për lëkurë normale ose të thatë
150 ml

DeBa Hydro Krem Hidratues për fytyrën

Për lëkurë normale ose të thatë
50 ml