Krem Puder hidratues Deba Intensive+

* Kremërat Pudër Hidratues DeBa Intensive+ (për tone nga të lehta në mesatare dhe nga mesatare në të erëta të lëkurës) sigurojnë një përkujdesje të përditshme për lëkurën e fytyrës dhe qafës, duke vepruar në 3 mënyra thelbësore:

1. Hidraton, ushqen dhe zbut epdermën.
2. I jep në mënyrë delikate tonin fytyrës, duke e bërë të duket sa më natyrale.
3. Mbron lëkurën nga rrezet e dëmshme Ultra-Vjollcë.

* Gjithashtu kremërat Pudër Hidratues Anti-Rrudhë DeBa Intensive+ (për tone nga të lehta në mesatare dhe nga mesatare në të erëta të lëkurës) luftojnë rrudhat ekzistuese dhe parandalojnë krijimin e rrudhave të reja.

Përdorni vetëm 1 produkt, në vend që të aplikoni 3 kremëra njëri pas tjetrit. Kremërat pudër hidratues Deba shërbejnë si krem dite, krem mbrojtës nga dielli dhe krem bazë për tualetin.

Krem pudër hidratues SPF15

Për tone nga të lehta në mesatare të lëkurës
50 ml

Krem Pudër hidratues SPF15

Për tone nga mesatare në të errëta të lëkurës
50 ml

Krem Pudër Anti-Rrudhë SPF15

Për tone nga të lehta në mesatare të lëkurës
50 ml

Krem Pudër Anti-Rrudhë SPF15

Për tone nga mesatare në të errëta të lëkurës
50 ml