Krem Deba Q10

Dinamika e aktivitetit gjatë ditës, lë shenjat e saj në lëkurën e fytyrës. Koenzima Q10, e cila është elementi aktiv më i spikatur dhe pjesë përbërëse e çdo qelize të trupit të njeriut, ndihmon në funksionimin e duhur të qelizave dhe ruan rininë e lëkurës.

* Kremi i ditës me koenzimën Q10 është kombinimi perfekt i përbërësve aktiv për mbrojtjen dhe hidratimin e lëkurës së fytyrës përgjatë ditës. Q10 është një antioksidant i fortë, forcon aftësinë e lëkurës për të luftuar plakjen dhe zbut rrudhat. Kremi shërben edhe si bazë e shkëlqyer për make-up.
* Kremi i natës DeBa Q10, me Vaj Makadamie, Vitaminë E është krijuar posaçërisht për të rigjeneruar dhe forcuar lëkurën e fytyrës gjatë momentit më të përshtatshëm – kur trupi është çliruar nga stresi i përditshëm dhe fiton energji të reja.
* Kremi i ri për sytë DeBa me Q10 ka si përbërës Vaj nga farërat e rrushit, Sepilift TMDPHP, Pleurimincyl TM, Pro-Retinol, Vitaminë Е. Kjo përbërje speciale e elementëve natyral aktiv, ruan freskinë e lëkurës duke i rikthyer rininë, vetëm për 4 javë përdorimi të përshtatshëm të kremi

DeBa Q10 Anti-Rrudhë

Krem Dite
50 ml

DeBa Q10 Anti-Rrudhë

Krem Nate
50 ml

DeBa Q10 Anti-Rrudhë

Krem për sytë
15 ml