Krem Deba Intensive+ 3D Lift Advanced

Produktet “3D Lift Advanced” veprojnë në 3 Dimensione kryesore të lëkurës: Tonifikim – Anti-Plakje – Hidratim Ato janë kombinimi i përbërësve aktiv mjaf të fuqishëm: SEPILIFT TM DPHP, ekstrakte të drurit të Bambusë, vaji të pemës Shea, Vitaminë E, Pro-Retinol.

Kremi i ditës “3D Lift Advanced” ndihmon në forcimin e sistemit mbështetës të fibrave dhe në forcimin dhe tonifikimin e lëkurës. Ditë pas dite, fytyra në mënyrë të dukshme rinohet.
Kremi i natës “3D Lift Advanced” ndihmon lëkurën e fytyrës të çlirohet gjatë natës nga tensionet, për t’i dhënë asaj një pamje të relaksuar në mëngjes.
* Serumi “3D Lift Advanced” luan rolin e një arkitekti për lëkurën. Ai tendos indet nga brenda, duke e bërë lëkurën jashtëzakonisht të butë dhe elastike Fytyra bëhet më e lëmuar, tendoset dhe tonifikohet, ndërkohë që rifiton pamjen e saj rinore.
* Kremi 3D Lift Advanced, Përkujdesje e dyfishtë, për riparim të rrudhave të syve dhe buzëve, me dy formula ekskluzive, të kombinuara në një krem të vetëm, siguron një përkujdesje speciale kundër rrudhave të konturit të syrit, buzëve dhe zonës nga hunda drejt cepave të buzëve.

DeBa Intensive + 3D Lift Advanced

Krem Dite
50 ml

DeBa Intensive + 3D Lift Advanced

Krem Nate
50 ml

DeBa Intensive + 3D Lift Advanced

Serum për fytyrën dhe qafën
2 x 15ml

DeBa Intensive + 3D Lift Advanced

Përkujdesje e dyfishtë, riparim të rrudhave të syve dhe buzëve
15 ml