Vecchia Romagna

Vecchia Romagna prodhohet nga një kompani Italiane, gjurmët e të cilës, i gjejmë në 1820, kur themeluesi i distilerisë së parë me avull, francezi Jean Bouton, mbërriti në Itali. Që atëherë kompania ka vazhduar të zhvillojë dhe prodhojë brandy italiane të shitura në të gjithë botën.

 

Vecchia Romagna Nera është një brandy e distiluar nga rrushi Trebbiano dhe ka një harmoni dhe shije të veçantë. Maturimi mbi 3 vjet në fuçi lisi të vogla dhe vëmendja e ekspertëve, japin këtë brandy italiane komplekse, me aromë të forte dhe ngjyrë intensive, duke e bërë këtë pije mjaft popullore kudo në botë.

Vecchia Romagna

70 cl