G.H. Mumm Cordon Rouge

GH Mumm & Co është një nga kompanitë më të mëdha të shampanjës dhe prodhon markën numër një të shampanjës në Francë. Shampanja Mumm është themeluar në Rheims, në vitin 1827, nga familja gjermane von Mumm, Ky shirit i kuq i veçantë, u bë simbol i përsosmërisë së kompanisë GH Mumm, i njohur botërisht. GH Mumm është shampanja zyrtare e Formula 1 që prej vitit 2000.

G.H Mumm Brut

6/75cl 12%
750 ml

G.H Mumm Rose

6/75cl 12%
750 ml