Ouzo Mini

Mytilene, një vend i bukur dhe pjellor i Greqisë përqafuar nga ngjyra blu e detit Egje është vendlindja e Mini Ouzo, e preferuar në të gjithë vendin!
Çfarë e bën Ouzo MINI unike, janë 17 receta sekrete të prodhuesve të saj dhe fakti se si ato janë të kombinuara të gjitha në një. Një recetë që është mbajtur e pandryshuar, e cila përmban profesionalizmin e distiluesve, traditën dhe teknologjinë ultra moderne, për të prodhuar një uzo të cilësisë së lartë. 

Ouzo Mini

12/70cl 40%
700 ml