Krem anti-thinja

Sekreti i Restoria Discreet

Kremi i flokëve Restoria Discreet në mënyrë graduale dhe të kujdesshme, u jep ngjyrë thinjave. Restoria Descreet nuk është një bojë flokësh. Ky krem mund të përdoret mbi flokë të çfarëdolloj ngjyre. Ju e keni në dorë ngjyrën që do t’i jepni thinjave, qofshi bjond/e, brun/e apo me flokë të zinj. Restoria Discreet është një trajtim edhe kundër zbokthit.

Nuk do të dukeni sikur keni lyer flokët. Njerëzit do të vënë re se ju thjesht jeni rinuar. Restoria Discreet është përdorur nga miliona gra dhe burra që prej 50 vjetësh. Prodhuar për herë të parë në Australi dhe eksportuar në të gjithë botën.

Klikoni këtu për lexuar broshurën.

 

Restoria Discreet

150 ml

Restoria Discreet

250 ml