Konjak

Të shfaqura 1 - 3 nga 3

Courvoiser

Trashëgimia e Courvoisier daton në vitin 1810, kur themeluesi Emmanuel Courvoisier dhe Louis Gallois, vendosën të hapin një kompani vere dhe pijesh alkoolike në periferi të Parisit.

Vecchia Romagna

Vecchia Romagna prodhohet nga një kompani Italiane, gjurmët e të cilës, i gjejmë në 1820, kur themeluesi i distilerisë së parë me avull, francezi Jean Bouton, mbërriti në Itali.

Martell

Gëzon respektin e specialistëve për cilësinë e tij, dhe është shtëpia më e vjetër e konjakut. Ky konjak është krijuar në vitin 1715, në Charente të Francës, nga Jean Martell.