Uzo (Anissed)

Të shfaqura 1 - 4 nga 4

Ouzo Mini

Mytilene, një vend i bukur dhe pjellor i Greqisë përqafuar nga ngjyra blu e detit Egje është vendlindja e Mini Ouzo, e preferuar në të gjithë vendin!

Pernod

Në 1805, francezi Henri-Louis Pernod, themeloi distilerinë e parë absinthe (glikanxo).

Ricard

Paul Ricard ishte vetëm 23 vjeç (1932), kur krijoi pijen alkoolike sipas stilit të tij.

Ramazzotti Sambuca

Ramazzotti  Sambuca është një liker i fortë dhe i ëmbël Italian, i vlerësuar për shijen e tij të veçantë në të gjithë botën.