Absolut

Absolut Vodka renditet ndër markat më të famshme të Vodkës në rang botëror.

Historia e Absolut Vodka shkruhet në çdo shishe të saj:
“Kjo vodkë e mrekullueshme prodhohet nga drithërat që rriten në fushat e pasura dhe pjellore të Suedisë Jugore. Ajo prodhohet nga distileritë e vjetra dhe të famshme afër Ahus, sipas traditës suedeze 400 vjeçare. Vodka është shitur nën emrin Absolut që prej vitit 1879”.

Absolut Vodka

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Vodka

12/100cl 40%
1L

Absolut Vodka

120/5cl 40%
50 ml

Absolut Vodka Electrik

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Vodka Andy Warhol

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Citron

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Apeach

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Kurant

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Pears

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Vanilia

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Mandrin

12/70cl 40%
700 ml

Absolut Raspberri

12/70cl 40%
700 ml