Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/thgshpk/public_html/includes/menu.inc).

Akull

Uji Akull rrjedh nga burimi i Drinit të Bardhë në fshatin Radac, në rrethinat e qytetit të Pejës.

Pastërtia, kthjelltësia, dhe freskia e bëjnë ujin e Drinit të Bardhë, ujin më të mirë në Kosovë. Uji Akull është i pasur me mineralet që i nevojiten trupit të njeriut, është dietik, ndihmon në humbjen e peshës, ul ndjesinë e urisë dhe ndihmon në funskionin e veshkave. Cilësia e lartë e ujit, ambalazhi dhe dizajni modern, bëjnë që uji Akull të jetë më i miri, jo vetëm në Kosovë por edhe në Shqipëri.

 

Tobacco Holding Group

Zyrat e degës Tiranë
Rr. Kavajës, ish Kombinati Ushqimor, Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 4 2263089 / 2245769
Fax: + 355 4 2254977
Email:: contact@thg-shpk.com

Produkt3

Ujë Akull pa gaz (plastik)

500 ml

Produkt4

Ujë Akull pa gaz (plastik)

1.5l